Over ons - Dierenhotel ’t Gooi
Dierenhotel T Gooi Loader

Over ons

Dierenhotel ’t Gooi staat op de grond waar al meer dan zestig jaar alle liefde en aandacht aan dieren wordt gegeven. Sinds 2010 is Bas Hanegraaf de trotse eigenaar van het dierenpension. Met zijn jarenlange ervaring in dierenopvang en -verzorging weet hij precies hoe dieren zich voelen en hoe hij het ze naar hun zin kan maken.

Met veel liefde en aandacht zorgen wij ervoor dat uw dier zich snel op zijn of haar gemak voelt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw uitstapje.

Onze uitgangspunten

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Voor uw dier heeft dat meerdere voordelen. Het loopt minder kans op ziekten en we hoeven minder tijd aan schoonmaken te besteden. Zo kunnen wij uw huisdier de aandacht geven die hij of zij nodig heeft.

Sommige honden zetten we bij elkaar, waarbij we goed letten op het ras en de grootte van de hond. Honden zijn roedeldieren, dus die vinden een maatje vaak fijn. Tijdens het eten zetten we ze even apart. Zo houden we de gaten dat uw dier genoeg voedsel binnenkrijgt.

Alle 41 binnenkennels hebben ook een buitenkennel en de 27 katten verblijven hebben een binnen- en een buitengedeelte. Al onze binnenverblijven zijn voorzien van airco!

Deze waarden vormen de uitgangspunten bij onze viersterrenverzorging

Over Ons

Aandacht

Staat natuurlijk voorop. Ook een huisdier moet vaak wennen aan een verblijf ergens anders. Wij doen er alles aan om uw dier op zijn gemak te stellen. Diezelfde aandacht hebben we ook voor u als baasje.

Over Ons

Deskundig

Vanzelfsprekend houden we van dieren. Daarnaast zijn we allemaal geschoold en hebben we ons enorm verdiept in dieren. Zo bent u verzekerd van de beste zorg.

Dierenhotel 8217 T Gooi

Enthousiast

Een dier is altijd zichzelf. Dat maakt ons iedere dag weer blij om met ze te werken. Een dier geeft alle aandacht die je geeft ook weer terug. Het is bij ons dus een vrolijke boel.

Over Ons

Hygiënisch

Dieren verdienen de beste zorg. Onder meer door veel aandacht voor hygiënische oplossingen.

Over Ons

Duidelijk

Een dier houdt van duidelijkheid. En wij ook. We hanteren duidelijke regels, zodat iedereen weet waar hij aan toe is en we meer tijd voor uw huisdier overhouden. Bijvoorbeeld door de vaste openingstijden.

Geschiedenis van Dierenhotel ‘t Gooi 

In 1956 kochten meneer en mevrouw Van Kleef, beiden dierenarts van beroep, de grond waar nu het dierenhotel staat. Ze begonnen daar een soort kinderboerderij en fokten ook honden. Ze kregen al snel hulp van een vrijwilliger, Hans van de Hoeve. Hij zetten met zijn familie het bedrijf vanaf 1989 voort en bouwde het om naar een dierenpension. In 2010 nam Bas het vervolgens over. Een grondige verbouwing maakte Dierenhotel ‘t Gooi mooier, praktischer, geïsoleerder en hygiënischer. Alles voor de beste verzorging van uw huisdier.